Gevonden producten: schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerker 8 mtr. werkhoogte, type Genie GS-2032

Deze elektrische schaarhoogwerkers, voorzien van een uitschuifbaar platform, zijn alleen voor binnen gebruik en makkelijk voor het werken aan plafonds. Door het kleine formaat…

Schaarhoogwerker 27,3 mtr. werkhoogte, type M250DL

HollandLift bouwt de sterkste schaarhoogwerkers in de markt. Deze hoogwerker met 27,30 werkhoogte is ijzersterk en inzetbaar bij hoge woonblokken of in de industrie.

Schaarhoogwerker 33,5 mtr. werkhoogte, type HL300DV

Ruwterrein schaarhoogwerkers zijn voor het werken op gras, scheve wegen en modderige bouwplaatsen. Voor het echte zware werk worden rupshoogwerkers aangeraden.

Schaarhoogwerker 21,5 mtr. werkhoogte, type HollandLift B195DL

HollandLift bouwt de sterkste schaarhoogwerkers in de markt. Deze hoogwerker met 21,50 werkhoogte is ijzersterk en inzetbaar bij hoge woonblokken of in de industrie.

Schaarhoogwerker 17 mtr.werkhoogte, type UpRight LX50RT

MSR Verhuur heeft diverse ruwterrein schaarhoogwerkers in het assortiment, waaronder deze UpRight LX50 RT met een werkhoogte van 17,00 meter. 

Schaarhoogwerker 14,00 mtr. werkhoogte, type GS4047

Elektrische schaarhoogwerker met uitschuifdek.

Schaarhoogwerker 9,8 mtr. werkhoogte, type Genie GS-2646

Elektrische schaarhoogwerker alleen voor binnengebruik, met uitschuifbaar platform. Op deze machine kan met 2 mensen tegelijk gewerkt worden.

Schaarhoogwerker 11,8 mtr. werkhoogte, type Genie GS-3246

Elektrische schaarhoogwerker alleen voor binnengebruik, met uitschuifbaar platform. Op deze machine kan met 2 mensen tegelijk gewerkt worden.

Rupshoogwerker schaar 15,1 mtr. werkhoogte, type GSL131

Als de ondergrond echt slecht wordt zijn er rupsmachines om toch verder te kunnen werken. Deze machines trekken zich door de diepste plassen en de zwakste ondergrond.