Projecten / referenties

12/12/2016

Hoogwerker verhuur in Rotterdam!

Voor een grote schildersklus in Rotterdam hebben wij meerdere machines geleverd waaronder de 2 stuks 28m telescoop en en 16m telescoop. 

Ook hebben de bouwplaatsvoorzieningen geregeld met ondere andere een schaftunit, bouwhekken, opslagcontainer en een los chemisch toilet.

Meer foto's van het project staan op onze Facebook-pagina

01/08/2016

Project Watertoren - Rotterdam

Wederom een mooi project voor een klant van MSR Verhuur! Met behulp van divers materieel, waaronder telescoophoogwerkers, bouwhekken, rolsteigers wordt er diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Vanwege de combinatie van leveringen en de veelzijdige 28 meter hoogwerkers mag MSR Verhuur de materieelvoorziening van het project voorzien. 

02/06/2016

Met de R van Rotterdam

Met de R van Rotterdam in je bedrijfsnaam wil je natuurlijk wel bij het Gemeentehuis van de mooiste stad van Nederland staan..

Koers Groep voert inspectiewerkzaamheden uit aan de dakgoot en wij mogen daarvoor de hoogwerker leveren! — bij Gemeentehuis Rotterdam.

12/03/2016

Project Amersfoort

Voor een nieuwbouw project in Amersfoort leveren wij een roterende verreiker gedurende het bouwproject. Vanwege de ruime inzetbaarheid van (roterende) verreikers leveren wij steeds vaker verreikers op kleine en grote projecten. De mogelijkheid om diverse aanbouwdelen te gebruiken maken deze machines tot alles kunners. Leverbaar zijn o.a. standaard palletvorken, manbak, asbestbak, korte/lange JIB of hijslier. Uiteraard vertellen onze adviseurs u graag meer over de mogelijkheden.

Afgelopen jaar hebben wij geinvesteerd in zowel roterende als starre verreikers. Op de foto ziet u onze grootste machine, een 5 tons 25 meter roterende verreiker van het merk Magni. 

28/01/2016

Project Maastunnel voor gemeente Rotterdam

Onderhoud aan de bijna 75 jaar oude tunnel is noodzakelijk en daar wordt er begin van het jaar hard gewerkt om de werkzaamheden uit te voeren. Dit wordt natuurlijk gedaan met machines van MSR Verhuur. Wij hebben diverse schaarhoogwerkers geleverd, maar ook reinigingsmachines, stroomvoorziening en handgereedschappen. 

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw project? Neem dan contact op met 085-2702730 en vraag naar onze verhuurspecialisten.

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek