Over MSR Verhuur

MSR Verhuur is een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriele gereedschappen. Wij leveren onder andere hoogwerkers, klimmaterieel, elektrische randapparatuur, generatoren en losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw/aannemerij, installatietechniek onderhoud- en renovatie of bijvoorbeeld evenementenbranche. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines.

Door jarenlange ervaring en bewezen meerwaarde heeft MSR altijd een passende oplossing voor uw behoefte. Wij bieden onze diensten aan tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding, met maximale service en persoonlijke betrokkenheid.

MSR Verhuur staat voor vertrouwen, ontzorgen, eerlijk samenwerken en het bieden van een compleet en actueel gamma producten en diensten. Wij communiceren transparant en stellen het klantbelang voorop. 

Vanzelfsprekend voldoen wij aan wettelijke certificeringseisen en zijn continu actief op het onderhouden en toezien daarvan, alsmede het bijscholen van onze medewerkers.

Op MSR Verhuur kunt u altijd rekenen.


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek