25/11/2008

Milieubewust wassen bij MSR

Tijdens de verbouwing van ons nieuwe bedrijfspand is ook aan met milieu gedacht. Het buitenterrein dat opnieuw is bestraat is voorzien van een wasplaats. Deze wasplaats is voorzien van twee ondergrondse tanks voor het zuiveren van het water van vuil en olie. Op deze wasplaats kunnen wij ons materieel perfect schoon houden zonder het milieu te schaden met diesel, olie of andere vervuilende stoffen. Wilt u eens komen kijken in ons nieuwe pand? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding en een kopje koffie.

04/11/2008

MSR betrekt nieuw pand

Sinds een aantal weken zijn we volledig operationeel in ons nieuwe bedrijfspand. Het heeft wat voeten in de aarde gehad om alles op te knappen en te vernieuwen, maar het resultaat is er naar. De laatste handen worden nog gelegd om het geheel compleet af te maken. Wij nodigen u van harte uit eens een te komen kijken naar ons nieuwe onderkomen.

06/10/2008

Rotary Kart Event 2008

Tijdens het Rotary Kart Event 2008 deed Materieel Service Rotterdam B.V. weer mee om de prijzen. Met het team bestaande uit Rob Boutkan, Nick van Zwieteren en de ingeleende Lionel Mussig werd de tweede plaats behaald! Weliswaar was deze tweede plaats in de B-Finale, maar de pret mocht het niet drukken. Het team reed wel in de top 5 snelste dagtijden en dat is natuurlijk ook wat waard. Tijdens het jaarlijkse kartevent in Dordrecht werd geld ingezameld voor goede doelen. Net zoals vorig jaar deden weer tal van bekende Ridderkerkse bedrijven met in totaal meer dan 40 teams. Voor meer foto's kunt u kijken op de website van Rotary Ridderkerk: www.rotaryridderkerk.nl

09/09/2008

Nieuwe locatie per 29 september!

Vanaf 29 september zijn wij gevestigd aan de Nikkelstraat 12 in Ridderkerk. Dit is nog geen 5 minuten bij ons huidige adres vandaan. Vanuit hier kunnen wij u nog beter voorzien met onze artikelen. Uiteraard bent u welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie.

Pagina 12 van 12 pagina's ⟨ Eerste  < 10 11 12

Overig nieuws


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek