16/07/2018

Vacature: Marketing Medewerker

MSR Verhuur is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf in de verhuur van bouwgerelateerde machines en gereedschappen.  
Met een enthousiast jong team komen we tot mooie prestaties. Dat verhaal moet verteld worden!

 

 

Over MSR Verhuur

Werken bij MSR Verhuur is werken in een leuk team van 19 collega's verdeeld over 3 vestigingen in de Randstad. De werkplek voor deze vacature bevindt zich op het hoofdkantoor in Ridderkerk.

Wij zijn een open, eerlijk en informeel bedrijf waar we graag het stapje extra zetten voor onze klanten en elkaar.

 

Werkzaamheden:

 • het opzetten van een marketing plan
 • het creëren van diverse soorten content voor op social media
 • vergroten van conversie op de website
 • het bewaken (en uitbouwen) van onze huisstijl
 • organiseren van kleine events zoals onze jaarlijkse BBQ

Wat verwachten wij:

 • Opleiding  MBO4/HBO communicatie, marketing (of vergelijkbaar)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Creatief, enthousiast en verantwoordelijk
 • Affiniteit met de bouw en/of techniek is een pre

Wat bieden wij:

 • ​Marktconform salaris
 • Benodigde tools om je werk goed uit te kunnen voeren
 • Groeiend bedrijf waarin je ook persoonlijk kunt mee/doorgroeien middels opleidingen/trainingen
 • Flexibele uren (24-40 uur p/w)

Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV + motivatie naar personeel@msrverhuur.nl en we nemen contact met je op!

04/06/2018

Bedrijfsopvolging MSR Verhuur

Na 10 jaar werkzaam zijn geweest bij MSR Verhuur, heeft Nick van Zwieteren met terugwerkende kracht per 01-01-2018 de aandelen van MSR Verhuur overgenomen van zijn vader Hans van Zwieteren. Het bedrijf dat hij in 1996 oprichtte als Materieel Service Rotterdam.
"Vanwege de groei die we de laatste jaren meemaken en het gunstige economische klimaat hebben we gezamenlijk besloten dat het nu een mooi moment is om de aandelen over te dragen van vader op zoon". Hans van Zwieteren blijft zeker nog een aantal jaren werkzaam binnen MSR Verhuur. Zijn focus ligt steeds meer op commercieel onderhouden en adviseren van relaties. 

Samenwerking
Met het aanblijven van Hans blijft de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren in stand. De mix tussen jarenlange ervaring van een leven lang in de verhuur, samen met nieuwe inzichten van de nieuwe generatie maakt het mogelijk dat we de laatste jaren verdrievoudigd zijn in omzet, van 1 naar 3 locaties zijn gegaan en flink hebben kunnen investeren in onze verhuurvloot. 

Klaar voor de toekomst
In deze nieuwe situatie verwachten wij ook de komende jaren flink door te blijven groeien. Het is onze missie om huren leuk en gemakkelijk te maken. Daarvoor ontwikkelen we op de achtergrond een vernieuwde website en werken we aan digitalisering van onze processen. In combinatie met betrokken medewerkers en een kwalitatieve verhuurvloot kunt u bij MSR Verhuur terecht voor al uw materieelvragen voor korte en lange termijn.
 

14/05/2018

Grondverzet bij MSR Verhuur

De nieuwe machines blijven binnenstromen. Dit keer een levering van Inter-Techno voor een gedeelte van de nieuwe grondverzetmachines. 

Wist u dat wij, naast ons assortiment hoogwerkers, (rol)steigers en algemeen aannemersmaterieel, ons pakket steeds verder uitbreiden met onder andere grondverzet, generatoren, compressoren en tuingereedschap? 

Van deze leverancier volgen nog:

 • - Graafmachine 1,7ton
 • - Schranklader S70
 • - Schranklader S450
 • - Verreiker TL4730
 • - Diverse generatoren 20-100 kVa
 • - Reeds geleverd diverse compressoren 3-5m3

Middels dit soort uitbreidingen willen wij ons steeds verder ontwikkelen tot generalist in de verhuur, waar ieder professioneel bedrijf terecht kan voor kleine en grote projecten.

07/05/2018

Nieuw steigermateriaal voor vestiging Culemborg

Afgelopen week werd door ASC Groep het rolsteiger geleverd voor de nieuwe vestiging in Culemborg. Met de nieuwe vestiging stappen we volledig over op nieuw materieel met de AGS-voorloopleuning. 

Per 1 januari zijn de regels voor het opbouwen van rolsteiger veranderd, waardoor een nieuwe wijze van opbouwen verplicht is geworden. Voor de bestaande vestigingen hebben wij montage-voorloopleuningen toegevoegd aan de rolsteigers. Deze worden tijdens de montage per slag meegenomen en uiteindelijk bovenin het steiger als leuning gebruikt. Het AGS- systeem bestaat uit voorloopleuningen die gemonteerd worden en gelijk dienst doen als schoren en zo kunnen blijven zitten tijdens het gebruik van het steiger.

Gevolg hiervan is een gewijzigde manier van monteren van aluminium rolsteiger. Via bijgaande link vindt u een brochure over het gebruik en de regels omtrent de nieuwe voorloopleuningen.

18/04/2018

Overname DZM Verhuur door MSR Verhuur

Wij zijn blij te mogen meedelen dat per 1 mei 2018 MSR Verhuur uit Ridderkerk de activiteiten van DZM Verhuur uit Culemborg over neemt. De huidige medewerkers van het bedrijf zullen overgaan naar MSR Verhuur en vanaf 1 mei samen met hun nieuwe collega's uit Ridderkerk en Den Haag gaan zorgen voor verdere uitbouw van de activiteiten in de regio. 

Professionaliseren

Met onze kennis en ervaring zal de locatie in Culemborg geprofessionaliseerd worden en het aanbod vergroot met onze voorraad kwalitatieve jonge verhuurvloot. De huidige medewerkers zullen een interne training krijgen om zo te voldoen aan de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. 

Groei

MSR Verhuur groeit de laatste jaren gestaag door. Met deze overname heeft MSR Verhuur nu 3 locaties in de Randstad in de regio's Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Vanuit Culemborg kunnen klanten in de regio Utrecht sneller bediend worden. Uiteraard willen wij ook ons klantenbestand in de regio verder uitbreiden.

Culemborg

Vanaf 1 mei bent u van harte welkom op de locatie Costerweg 2c te Culemborg. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met culemborg@msrverhuur.nl of het bekende nummer 0345-530416.
 

Pagina 1 van 12 pagina's  1 2 3 >  Laatste ⟩


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek