13/09/2018

Mooi plaatje in Culemborg

Mooi plaatje van een nieuwe klant voor onze vestiging in Culemborg. Met onze grootste autohoogwerker van maar liefst 28m worden diverse werken gedaan, waaronder deze kerk.


Voor het gemak van een autohoogwerker ben je bij ons aan het goede adres. Met een ruime voorraad en diverse types kunnen hebben we altijd een oplossing voor jouw project. Kijk voor een overzicht op: http://www.msrverhuur.nl/index.php/site/producten/category/autohoogwerker-huren

14/08/2018

Uitnodiging BBQ - 28 september te Ridderkerk

Dit jaar organiseren wij onze jaarlijkse BBQ op 28 september op de hoofdlocatie in Ridderkerk.

Net als ieder jaar zijn onze klanten, leveranciers en overige relaties hiervoor van harte welkom, zodat we er weer een gezellige middag van kunnen maken. 

Informatie:

  • ​Inloop 16:00
  • Einde: 20:00
  • Adres: Nikkelstraat 12, Ridderkerk

Wil je er ook bij zijn? Meldt je dan aan via deze link, zodat wij rekening kunnen houden met je komst.

04/06/2018

Bedrijfsopvolging MSR Verhuur

Na 10 jaar werkzaam zijn geweest bij MSR Verhuur, heeft Nick van Zwieteren met terugwerkende kracht per 01-01-2018 de aandelen van MSR Verhuur overgenomen van zijn vader Hans van Zwieteren. Het bedrijf dat hij in 1996 oprichtte als Materieel Service Rotterdam.
"Vanwege de groei die we de laatste jaren meemaken en het gunstige economische klimaat hebben we gezamenlijk besloten dat het nu een mooi moment is om de aandelen over te dragen van vader op zoon". Hans van Zwieteren blijft zeker nog een aantal jaren werkzaam binnen MSR Verhuur. Zijn focus ligt steeds meer op commercieel onderhouden en adviseren van relaties. 

Samenwerking
Met het aanblijven van Hans blijft de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren in stand. De mix tussen jarenlange ervaring van een leven lang in de verhuur, samen met nieuwe inzichten van de nieuwe generatie maakt het mogelijk dat we de laatste jaren verdrievoudigd zijn in omzet, van 1 naar 3 locaties zijn gegaan en flink hebben kunnen investeren in onze verhuurvloot. 

Klaar voor de toekomst
In deze nieuwe situatie verwachten wij ook de komende jaren flink door te blijven groeien. Het is onze missie om huren leuk en gemakkelijk te maken. Daarvoor ontwikkelen we op de achtergrond een vernieuwde website en werken we aan digitalisering van onze processen. In combinatie met betrokken medewerkers en een kwalitatieve verhuurvloot kunt u bij MSR Verhuur terecht voor al uw materieelvragen voor korte en lange termijn.
 

14/05/2018

Grondverzet bij MSR Verhuur

De nieuwe machines blijven binnenstromen. Dit keer een levering van Inter-Techno voor een gedeelte van de nieuwe grondverzetmachines. 

Wist u dat wij, naast ons assortiment hoogwerkers, (rol)steigers en algemeen aannemersmaterieel, ons pakket steeds verder uitbreiden met onder andere grondverzet, generatoren, compressoren en tuingereedschap? 

Van deze leverancier volgen nog:

  • - Graafmachine 1,7ton
  • - Schranklader S70
  • - Schranklader S450
  • - Verreiker TL4730
  • - Diverse generatoren 20-100 kVa
  • - Reeds geleverd diverse compressoren 3-5m3

Middels dit soort uitbreidingen willen wij ons steeds verder ontwikkelen tot generalist in de verhuur, waar ieder professioneel bedrijf terecht kan voor kleine en grote projecten.

07/05/2018

Nieuw steigermateriaal voor vestiging Culemborg

Afgelopen week werd door ASC Groep het rolsteiger geleverd voor de nieuwe vestiging in Culemborg. Met de nieuwe vestiging stappen we volledig over op nieuw materieel met de AGS-voorloopleuning. 

Per 1 januari zijn de regels voor het opbouwen van rolsteiger veranderd, waardoor een nieuwe wijze van opbouwen verplicht is geworden. Voor de bestaande vestigingen hebben wij montage-voorloopleuningen toegevoegd aan de rolsteigers. Deze worden tijdens de montage per slag meegenomen en uiteindelijk bovenin het steiger als leuning gebruikt. Het AGS- systeem bestaat uit voorloopleuningen die gemonteerd worden en gelijk dienst doen als schoren en zo kunnen blijven zitten tijdens het gebruik van het steiger.

Gevolg hiervan is een gewijzigde manier van monteren van aluminium rolsteiger. Via bijgaande link vindt u een brochure over het gebruik en de regels omtrent de nieuwe voorloopleuningen.

Pagina 1 van 12 pagina's  1 2 3 >  Laatste ⟩


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek