14/05/2018

Grondverzet bij MSR Verhuur

De nieuwe machines blijven binnenstromen. Dit keer een levering van Inter-Techno voor een gedeelte van de nieuwe grondverzetmachines. 

Wist u dat wij, naast ons assortiment hoogwerkers, (rol)steigers en algemeen aannemersmaterieel, ons pakket steeds verder uitbreiden met onder andere grondverzet, generatoren, compressoren en tuingereedschap? 

Van deze leverancier volgen nog:

  • - Graafmachine 1,7ton
  • - Schranklader S70
  • - Schranklader S450
  • - Verreiker TL4730
  • - Diverse generatoren 20-100 kVa
  • - Reeds geleverd diverse compressoren 3-5m3

Middels dit soort uitbreidingen willen wij ons steeds verder ontwikkelen tot generalist in de verhuur, waar ieder professioneel bedrijf terecht kan voor kleine en grote projecten.

07/05/2018

Nieuw steigermateriaal voor vestiging Culemborg

Afgelopen week werd door ASC Groep het rolsteiger geleverd voor de nieuwe vestiging in Culemborg. Met de nieuwe vestiging stappen we volledig over op nieuw materieel met de AGS-voorloopleuning. 

Per 1 januari zijn de regels voor het opbouwen van rolsteiger veranderd, waardoor een nieuwe wijze van opbouwen verplicht is geworden. Voor de bestaande vestigingen hebben wij montage-voorloopleuningen toegevoegd aan de rolsteigers. Deze worden tijdens de montage per slag meegenomen en uiteindelijk bovenin het steiger als leuning gebruikt. Het AGS- systeem bestaat uit voorloopleuningen die gemonteerd worden en gelijk dienst doen als schoren en zo kunnen blijven zitten tijdens het gebruik van het steiger.

Gevolg hiervan is een gewijzigde manier van monteren van aluminium rolsteiger. Via bijgaande link vindt u een brochure over het gebruik en de regels omtrent de nieuwe voorloopleuningen.

18/04/2018

Overname DZM Verhuur door MSR Verhuur

Wij zijn blij te mogen meedelen dat per 1 mei 2018 MSR Verhuur uit Ridderkerk de activiteiten van DZM Verhuur uit Culemborg over neemt. De huidige medewerkers van het bedrijf zullen overgaan naar MSR Verhuur en vanaf 1 mei samen met hun nieuwe collega's uit Ridderkerk en Den Haag gaan zorgen voor verdere uitbouw van de activiteiten in de regio. 

Professionaliseren

Met onze kennis en ervaring zal de locatie in Culemborg geprofessionaliseerd worden en het aanbod vergroot met onze voorraad kwalitatieve jonge verhuurvloot. De huidige medewerkers zullen een interne training krijgen om zo te voldoen aan de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. 

Groei

MSR Verhuur groeit de laatste jaren gestaag door. Met deze overname heeft MSR Verhuur nu 3 locaties in de Randstad in de regio's Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Vanuit Culemborg kunnen klanten in de regio Utrecht sneller bediend worden. Uiteraard willen wij ook ons klantenbestand in de regio verder uitbreiden.

Culemborg

Vanaf 1 mei bent u van harte welkom op de locatie Costerweg 2c te Culemborg. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met culemborg@msrverhuur.nl of het bekende nummer 0345-530416.
 

12/02/2018

Nieuwe aanhangerhoogwerker 17 meter knikarm

Wegens succes uitgebreid! Inmiddels alweer onze 6e aanhangerhoogwerker van NiftyLift. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 17,00 meter en is zelf op te halen op onze vestigingen.

Bij de bestelling zitten ook hybride machines van 12, 17, 21 en 28 meter, deze worden in de loop van het voorjaar afgeleverd.

29/12/2017

Vacature: BE-Chauffeur

Vanwege interne doorgroei zijn wij op zoek naar een fulltime BE-chauffeur voor onze vestiging in Ridderkerk. 

MSR Verhuur is een verhuurbedrijf waarbij servicegericht werken en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als chauffeur ben je daarin een belangrijke speler. 
Binnen het team op de vestiging werken we samen om klanten te ondersteunen in hun werkzaamheden. Dan doen we door advisering en het leveren van de juiste spullen op het juiste moment.
Dat houdt in dat je werkzaamheden erg afwisselend kunnen zijn. Voor jou is dat geen probleem, want de klant helpen is onze hoofdtaak.

De basis taken als chauffeur zijn het bezorgen van de machines en gereedschappen bij klanten. Daarbij is het van belang dat je:

  • Uitleg kunt geven over de artikelen
  • De technische staat controleert 
  • Administratief de levering netjes afhandelt 
  • Initiatief toont bij situaties op locaties

Wat zoeken wij in een nieuwe chauffeur:

Gemotiveerde collega die graag met een team zaken geregeld krijgt
BE-Rijbewijs
Af en toe overuren draaien hoort bij het werk
Zelfstandig en oplossingsgericht werken

Wat wij bieden:

Werken bij een groeiende en gemotiveerde organisatie
Doorgroeimogelijkheden
Goede arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar personeel@msrverhuur.nl 

Pagina 1 van 12 pagina's  1 2 3 >  Laatste ⟩


 

MSR Verhuur hoogwerker projecten

 

MSR Verhuur trainingen

 

MSR Verhuur full service materieel in bouw- en installatietechniek